5.2 C
Amsterdam

Inzichten en observaties

HomeBlogEPDM dakbedekking voor een renovatie

EPDM dakbedekking voor een renovatie

Als je dak toe is aan renovatie, is het een goed idee om na te denken over EPDM dakbedekking. Je kunt dit bijvoorbeeld kopen voor je dak thuis, maar ook voor het dak van een bedrijfshal of een schuur. Met EPDM dakbedekking kun je uitgaan van goede kwaliteit, en het gaat minstens 50 jaar mee. EPDM dakbedekking is gemakklijk zelf te leggen omdat je niet aan de slag hoeft met flashing tape en primers. Je kunt het gewoon gemakkelijk verlijmen. Dit zijn al genoeg voordelen van EPDM dakbedekking, maar er zijn er nog meer! 

De voordelen van EPDM dakbedekking

Naast bovengenoemde voordelen, is EPDM dakbedekking ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Daarnaast kun je het vaak over bestaande dakbedekking leggen, er zonnepanelen op plaatsen en het ook als ondergrond gebruiken op een dakterras of een balkon. Met EPDM dakbedekking weet je ook zeker dat het bestand is tegen alle weersomstandigheden, en het is ook milieuvriendelijk omdat het recyclebaar is. Wil jij graag EPDM dakbedekking kopen? Ga dan voor een EPDM pakket!

EPDM pakket

Als je EPDM wil kopen, is een EPDM pakket handig. Dit is namelijk een compleet pakket, bestaande uit dakbedekking op maat met voldoende EPDM lijm. Het EPDM pakket bestaat uit alle benodigheden die zult nodig hebben om het EPDM dak te kunnen plaatsen en te verlijmen. Vooraf wordt er namelijk berekend hoeveel lijm er nodig is, zodat je nooit te kort komt. En zoals hierboven al genoemd, zijn de pakketten ook gemakkelijk wanneer je EPDM zelf wil leggen. Ook als je hier nog geen ervaring mee hebt want het pakket bevat namelijk een duidelijke handleiding. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan kun je altijd contact opnemen met de webshop waar je het EPDM pakket koopt. De medewerkers staan je vaak graag te woord zodat je het juiste pakket bestelt. En hoe bestel je zo’n pakket dan?

EPDM pakket bestellen

Je kunt zo’n pakket gemakkelijk bestellen via een webshop, waar je gemakkelijk alle gegevens kunt invullen. Je bepaalt zelf de gewenste lengte en breedte, en je moet weten van welke dikte het materiaal moet zijn. Je kunt vaak kiezen uit twee diktes, 1,00mm of 1,30mm. Het pakket wordt vervolgens samengesteld met de gegevens die je hebt ingevuld en binnen een paar dagen komt het pakket binnen en dan kun je gaan beginnen met klussen! Ga jij voor een EPDM pakket om je dak te renoveren?

laatste berichten

bekijk meer